Η Εταιρεία

Η Cheeky Chompers είναι μία εταιρεία που δημιούργησαν δύο μαμάδες από τo Ηνωμένο Βασίλειο, προσπαθώντας να δώσουν μία πρακτική λύση για την περίοδο της οδοντοφυΐας των παιδιών τους. Μια τόσο απλή ιδέα, όσο μία σαλιάρα με ενσωματωμένο μασητικό, δημιούργησε ένα προϊόν που γνώρισε μεγάλη αποδοχή σε όλο τον κόσμο, ενώ πλέον η εταιρεία περιλαμβάνει αρκετά ακόμη χρηστικά, έξυπνα και πρωτότυπα προϊόντα που λύνουν ταυτόχρονα πολλές ανάγκες. Η Cheeky Chompers διακρίνεται για το σχεδιασμό της αλλά και για την ποιότητά της καθώς όλα της τα προϊόντα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά αλλά και 100% ασφαλή για τα παιδιά.

Αυτή η βραβευμένη σαλιάρα σας υπόσχεται ανακούφιση από τα προβλήματα οδοντοφυϊας του μωρού σας. Διαθέτει ένα μαλακό και εύκαμπτο μασητικό σιλικόνης, με καινοτόμο σχεδιασμό για μασάζ των ούλων και ανακούφιση από τον πονόδοντο!

Παιδικό πανάκι αγκαλιάς με ενσωματωμένο μασητικό ανάγλυφης υφής, κατάλληλο για την ανακούφιση των ούλων κατά την περίοδο της οδοντοφυΐας.

Πολυτελής κουβέρτα ταξιδιού με εξαιρετικά μαλακή εσωτερική επένδυση και κρυμμένες θήκες χεριών και ποδιών για να κρατάνε το μωράκι σας ζεστό. Διαθέτει ιμάντες για να στέκεται στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ώστε να μην λερώνεται ή να παγιδεύεται στις ρόδες.

Αυτό το χαριτωμένο, μαλακό και εύκαμπτο μασητικό σιλικόνης είναι ιδανικό για τα ούλα και είναι σχεδιασμένο για χεράκια των μικρών μας φίλων: ελαφρύ και με εύκολο κράτημα. Διαθέτει πολλές και διαφορετικές υφές για να προσφέρει ένα ικανοποιητικό μάσημα στο μικρό σας και έναν πρακτικό τρόπο για εφαρμογή προϊόντων οδοντοφυΐας.