Η Εταιρεία

Η Cheeky Chompers ξεκίνησε από δυο μαμάδες. Την Amy και την Julie οι οποίες περνώντας χρόνο με τα παιδιά τους συνειδητοποίησαν ότι μερικές φορές οι απλές ιδέες είναι και οι καλύτερες!

Μετά από εννέα μήνες μεγάλων διανυκτερεύσεων η Amy και η Julie αποφάσισαν να δράσουν! Ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να προμηθεύονται τα καλύτερα υφάσματα και υλικά, διασφαλίζοντας πάντα ότι τα προϊόντα τους είναι όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ασφαλή. Με βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, το βραβευμένο και πιο πετυχημένο τους προϊόν, το Neckerchew, άρχισε να γίνεται best seller. Από τότε, η γκάμα των προϊόντων τους έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε ώστε να κάνετε την ανατροφή του μικρού σας μια εύκολη κι ευχάριστη υπόθεση!

Η πρώτη σαλιάρα στον κόσμο με μασητικό για τα ανήσυχα δοντάκια από οργανικό βαμκάκι!! 

Παιδικό πανάκι αγκαλιάς με ενσωματωμένο μασητικό ανάγλυφης υφής, κατάλληλο για την ανακούφιση των ούλων κατά την περίοδο της οδοντοφυΐας.

Μαλακή μουσελίνα από οργανικό βαμβάκι με πολλές χρήσεις.

Μασητικό οδοντοφυΐας σε σχήμα ιπποπόταμου που θα γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών σας! Κατασκευασμένο από μαλακό υλικό για να ανακουφίζει τα πονεμένα ούλα και να διευκολύνει την εμφάνιση των νέων δοντιών.