Το ΒΟΟΜ προτείνει | Αυτή είναι η πιο ενημερωμένη λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά!

Γνωρίστε τη βέλγικη εταιρεία Trixie, που εδώ και πάνω από 10 χρόνια αιχμαλωτίζει την παιδική φαντασία, δημιουργεί eco-friendly μοναδικές συλλογές, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των παιδιών, και σχεδιάζει με πολλή φροντίδα αξεσουάρ απλά στη χρήση, παιχνιδιάρικα, βγαλμένα από παιδικό όνειρο!

 

Backpack Mrs Rabbit: Η πρώτη τσάντα του παιδιού σας οφείλει να του μείνει αξέχαστη! Να είναι όμορφη, άνετη και εύκολη στη χρήση, ακριβώς όπως αυτή.

 

Mr Lion 350 ml: Ποιο παιδί δεν θέλει ένα χρωματιστό μπουκάλι με το αγαπημένο του ζωάκι;

 

Πετσέτα με κουκούλα Mrs Elephant: Αμέσως μετά το μπανάκι χρειάζεται μια απαλή αγκαλιά, και η Mrs Elephant από οργανικό πετσετέ ύφασμα είναι η πλέον κατάλληλη!

 

Κουδουνίστρα για τον καρπό Mr Polar Bear: Ό,τι πιο χαριτωμένο! Όσο το μωρό σας κουνάει τα χεράκια του, διασκεδάζει ή και νανουρίζεται με τους ήχους που κάνει η κουδουνίστρα.

 

Σετ φαγητού Mrs. Flamingo: Για να φάνε τα παιδιά το φαγητό τους, θέλουν να ακούσουν ένα όμορφο παραμύθι. Και αυτό το σετ φαγητού από μπαμπού αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να του εξιστορείτε κάθε φορά και μια καινούρια ιστορία!

 

Βρείτε τη συλλογή της Trixie στο Milkshakes and Dreams!

Website: www.milkshakesanddreams.com | Instagram @milkshakesanddreams

Happy Mommy Happy Baby

Facebook: @happymommyhappybaby.gr | Instagram: @trixie.baby