Εδώ και 25 χρόνια, η Munchkin αναπτύσσει καινοτόμα, σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα για μωρά και παιδιά που κάνουν τη ζωή των γονέων ευκολότερη και πιο ευχάριστη, λαμβάνοντας υπόψη κάθε «μικρολεπτομέρεια»!

Περισσότερα

Η ιδέα για το μπουκάλι της Chilly’s ξεκίνησε επιζητώντας ένα προϊόν που συνδυάζει την άνεση ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού με την τεχνολογία υψηλής απόδοσης και τα οικολογικά οφέλη ενός παραδοσιακού παγουριού.

Περισσότερα

Η Cheeky Chompers ξεκίνησε από δυο μαμάδες. Την Amy και την Julie οι οποίες περνώντας χρόνο με τα παιδιά τους συνειδητοποίησαν ότι μερικές φορές οι απλές ιδέες είναι και οι καλύτερες!

Περισσότερα

H βρεφική και η παιδική ηλικία αποτελεί την πιο σημαντική περίοδο της ζωής του ανθρώπου κατά την οποία αναπτύσσεται το σώμα και το μυαλό.

Περισσότερα

Tα Slipstop θα προστατέψουν τα πόδια των παιδιών σας από την καυτή άμμο στην παραλία και θα συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου ολίσθησης σε υγρά και ολισθηρά δάπεδα.

Περισσότερα

Η ανανεωμένη Bumkins, με 25 χρόνια πείρας στο χώρο των βρεφικών προϊόντων, μας παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέρνων χρωμάτων και σχεδίων μέσα από τα βραβευμένα προϊόντα της!

Περισσότερα

Όταν η Katie Windridge ήρθε αντιμέτωπη με την οδοντοφυΐα της κόρης της είχε δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να ανακουφίσει τα πρησμένα ούλα της!

Περισσότερα

Η Make My Day είναι μία μάρκα από την Αμερική, που δημιουργήθηκε από τον Lance, πατέρα δύο κοριτσιών.

Περισσότερα

Η Mad Beauty είναι ο ηγέτης στο σχεδιασμό καλλυντικών.

Περισσότερα

Fringoo είναι μία φρέσκια εταιρεία με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Περισσότερα

H Avenir είναι μια καινοτόμα εταιρεία που κατασκευάζει προιόντα arts & crafts νέας γενιάς

Περισσότερα

Μήπως το μωράκι σας ξυπνάει μόλις το καρότσι σταματήσει; Το Rockit θα συνεχίσει να το κουνάει ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς!

Περισσότερα

Η Ισπανική εταιρία Steel Pharma παρουσιάζει μια συλλογή από κοσμήματα από ατσάλι διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski…

Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα