Η Εταιρεία

Η κύρια έμπνευση πίσω από τα προϊόντα της Trixie είναι η ατέλειωτη φαντασία των παιδιών. Από νεογέννητα έως έφηβοι, τα παιδιά διαθέτουν τεράστια φαντασία, την οποία χρησιμοποιούν για να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. H Trixie “γιορτάζει” την φαντασία των παιδιών δημιουργώντας προϊόντα που αναπτύσσουν ακόμα περισσότερο το χαρακτηριστικό αυτό των παιδιών. Πρόκειται για μία εταιρεία με έντονη περιβαλλοντολογική συνείδηση, η οποία δημιουργεί προϊόντα κάνοντας υπεύθυνες επιλογές, με στόχο τα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουν σε έναν υγιή κόσμο. Χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ είναι πολύ ανθεκτικά για να αντέχουν την καθημερινή χρήση από παιδιά.

Poncho με τα αγαπημένα ζωάκια της Trixie. Σχεδιασμένο με βαμβακερή εκτύπωση και μαλακή επένδυση. Έχει κουκούλα και κουμπιά, ώστε να κλείνει κάτω από τα χέρια. Κατάλληλο για στέγνωμα μετά την πισίνα ή το μπάνιο.

Όλη η παρέα απολαμβάνει βόλτα με τη ρόδα!Κατασκευασμένο από 100% πιστοποιημένο FSC ξύλο. Όλα τα χρώματα είναι με βερνίκι νερού, ασφαλές και μη τοξικό για τα παιδιά.

Το μπουκάλι της Trixie από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί την τέλεια, ανθεκτική εναλλακτική λύση έναντι των πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης. Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό σε οποιαδήποτε κρούση και δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες στο νερό.

Παιδικό σακίδιο πλάτης από 100% οργανικό βαμβάκι! Η απόλυτη συντροφιά σε κάθε όμορφο ταξίδι ή στο σχολείο. Είναι αδιάβροχο και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο με απαλό ξέβγαλμα.