Η Εταιρεία

Εδώ και 30 χρόνια, η Munchkin αναπτύσσει καινοτόμα, σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα για μωρά και παιδιά που κάνουν τη ζωή των γονιών πιο εύκολη και ευχάριστη, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια! Η Munchkin δίνει μια ξεχωριστή «πινελιά» στα βρεφικά προϊόντα με σκοπό να σας προσφέρει έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Κυπελλάκια που με ένα «κλικ» κλειδώνουν για μηδέν διαρροές, μπολάκια με βεντούζα για να μην υπάρχουν ατυχήματα, φουσκωτό παπάκι-μπάνιο με ένδειξη θερμότητας (ελαφρύ και φορητό για να χωράει στις αποσκευές σας κατά την διάρκεια των διακοπών) και έξυπνα παιχνίδια για το νερό, είναι μερικά από τα προϊόντα για τα οποία η Munchkin έχει βραβευτεί και οι γονείς την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση στις συγκεκριμένες κατηγορίες! Γιατί στη Munchkin γνωρίζουν πως στη ζωή ενός γονιού, αυτά που κάνουν τη διαφορά, είναι τα «μικρά πράγματα»!

Το κύπελλο Miracle 360° WildLove, το #1 κύπελλο σε πωλήσεις για παιδιά, επιτρέπει να πίνουμε από οποιαδήποτε πλευρά του κυπέλλου χωρίς διαρροές!

4 κουταλάκια που αλλάζουν χρώμα όταν το φαγητό είναι ζεστό. Έτσι μπορείτε να δείτε ότι το φαγητό είναι έτοιμο για σερβιρισμα χωρίς να καείτε!

Το απόλυτο σετ για το τάισμα του μωρού. Τα Love-a-Bowl δε λερώνουν, δε στάζουν και δε σπάζουν – 100% εγγυημένα.

Ένα μπουκάλι αλλά με καλαμάκι και βαρίδι, ιδανικό για τη μετάβαση από το μπιμπερό στο ποτήρι. Το μωρό σας μπορεί να πίνει από κάθε κλίση.