Η Εταιρεία

Όταν η Katie Windridge ήρθε αντιμέτωπη με την οδοντοφυΐα της κόρης της είχε δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να ανακουφίσει τα πρησμένα ούλα της! Έτσι, της δημιουργήθηκε η ιδέα να φτιάξει τα δικά της προϊόντα που όχι μόνο ανακουφίζουν τους μικρούς μας φίλους αλλά είναι φτιαγμένα για να χωράνε ειδικά στα παιδικά χεράκια με υλικά κατάλληλα για να χρησιμοποιούνται από μωρά. Τα μασητικά της Matchstick Monkey πωλούνται σε πάνω από 35 χώρες παγκοσμίως κατανοώντας ότι κάθε στιγμή μετράει όχι μόνο για τούς μικρούς μας φίλους αλλά και για τους γονείς! Τα μασητικά βραβεύονται τα τελευταία χρόνια ως “Best Baby Toy” & “Best Teether”.

Μασητικό ιδανικό για τα μικρά χεράκια που θέλουν πάντα να κρατάνε κάτι. Κατάλληλο για εφαρμογή προϊόντων οδοντοφυΐας (τζέλ κτλ). Ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και για πάγωμα στο ψυγείο και κατάλληλο για αποστείρωση!

Μασητικό κατάλληλο από τη γέννηση όπου αποστειρώνεται. Περιέχει την αντιμικροβιακή τεχνολογία BioCote® η οποία βοηθάει να παραμένει υγιεινό και καθαρό.

Αγγλόφωνο βιβλίο με ήρωα την αγαπημένη μας μαϊμού για να μάθουμε τα χρώματα 

Ένα gift set box που αποτελείται από μεγάλο μασητικό “μαϊμουδάκι που χορεύει”, πλεκτό κρεμαστό μαϊμουδάκι με Velcro και μουσελίνα από 100% οργανικό βαμβάκι