Η Εταιρεία

Η ανανεωμένη Bumkins, με 25 χρόνια πείρας στο χώρο των βρεφικών προϊόντων, μας παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέρνων χρωμάτων και σχεδίων μέσα από τα βραβευμένα προϊόντα της!Αντιμέτωπη με την επιλογή μεταξύ μια πάνας μιας χρήσεως ή τις πάνες με πλαστικά καλύμματα, η Jakki Liberman αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της εναλλακτική λύση. Συνδυάζοντας ένα μαλακό εσωτερικό απορροφητικό ύφασμα με ένα πολύχρωμο αδιάβροχο κάλυμμα και κάνοντάς τες ιδιαίτερα εύχρηστες, γεννήθηκαν οι πάνες Bumkins. Παρότι τότε δε φανταζόταν πόσο δημοφιλές θα γινόταν αυτό το προϊόν, σήμερα η σειρά από τα προϊόντα της κερδίζουν μια θέση στην καρδιά όλο και περισσότερων οικογενειών

H superbib είναι άνετη και ανθεκτική σαλιάρα, φτιαγμένη από το ελαφρύ, αδιάβροχο και εύκολο στο καθάρισμα ύφασμα της Bumkins. 

3τεμ superbibs φτιαγμένα από το ελαφρύ, αδιάβροχο και εύκολο στο καθάρισμα ύφασμα της Bumkins.

Το Snack bag είναι εναλλακτική λύση σε πλαστικές σακούλες μιας χρήσης. Κατάλληλα για φαγητό ή διασκέδαση, τα τσαντάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σνακ, μαχαιροπίρουνα, παιχνίδια, νενεσέρ πολλά άλλα!

Το πιάτο σιλικόνης της Bumkins είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μωρά και παιδιά όλων των ηλικιών! Με δυνατή βεντούζα στην βάση του, θα δώσετε τέλος σε “ιπτάμενα” πιάτα!