Η Εταιρεία

H βρεφική και η παιδική ηλικία αποτελεί την πιο σημαντική περίοδο της ζωής του ανθρώπου κατά την οποία αναπτύσσεται το σώμα και το μυαλό. Η Childs Farm λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και των μαλλιών των παιδιών. Με τη βρεφική σειρά Childs Farm, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι φροντίζετε όσο το δυνατόν καλύτερα το μωράκι σας. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα κάτω από ελεγχόμενες κλινικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα των ερευνών εξετάστηκαν από δερματολόγους και παιδίατρους και έχουν εγκριθεί για χρήση τόσο σε νεογνά όσο και για ενήλικες, όπως επίσης και για περιπτώσεις κατά τις οποίες η επιδερμίδα είναι επιρρεπής σε εκδήλωση εκζέματος. 9 στους 10 γονείς θα συνιστούσαν την Childs Farm σε άλλους γονείς παιδιών με ευαίσθητη επιδερμίδα και ιατρικά διαγνωσμένο έκζεμα.

Σαμπουάν με αρώμα από φράουλας και έλαια οργανικής μέντας. Κατάλληλο για νεογέννητα και άνω. Δερματολόγοι και παιδίατροι το έχουν εγκρίνει ως κατάλληλο για ευαίσθητες και επιρρεπής στο έκζεμα επιδερμίδες. 

Το μαλακτικό της Childs Farm είναι ο σύμμαχος σας στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Με απολαυστικό άρωμα από οργανικό σύκο θα κάνει το χτένισμα παιχνίδι! Τέρμα τα άτακτα μαλλιά.

Η βραβευμένη ενυδατική κρέμα είναι ήπια αρωματισμένη και περιέχει μερικά από τα καλύτερα υλικά της φύσης. Με υπέροχο καριτέ (shea) και βούτυρο κακάο, ούτε οι ενήλικες μπορούν να αντισταθούν. 10 στους 10 γονείς θα συνιστούσαν αυτό το προϊόν σε άλλους γονείς παιδιών με ευαίσθητο δέρμα και ιατρικά διαγνωσμένο έκζεμα.

Το roll-on αντηλιακό της Childs Farm προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή αντηλιακή προστασία, είναι αδιάβροχο προστατεύοντας τις παιδικές και ευαίσθητες επιδερμίδες από τις ακτίνες UVA και UVB, προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση. Το ρολό κάνει την εφαρμογή του πανεύκολη χωρίς επιπλέον μπελάδες! Τέλειο και για την σχολική τσάντα.