Η Εταιρεία

H The Lunchbags είναι Ελληνική εταιρία όπου εξειδικεύεται σε τσάντες μεταφοράς φαγητού και απευθύνεται σε κάθε ηλικία.
Εμπνευσμένη από τις καθημερινές μας ανάγκες και το πάθος για τη μόδα, κάθε τσάντα είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε με στυλ κάθε γεύμα.
Διαθέτουν ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold© για να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες. Για τη δουλειά, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό.

To Original Lunchbag σε χρώμα Croc Rose με ροζ χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες. Επίσης, περιλαμβάνει 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι.

The Original Kids Version Lunchbag Unicorn Print με ροζ χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι.

The Original Kids Version Lunchbag Dinosaurs Print με μπλε χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι.

The Original Lunchbag σε χακί χρώμα με μπεζ χερούλι και μπεζ εξώραφο γαζί. Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες.