It’s bath o’clock! Η Munchkin κάνει το μπάνιο των παιδιών πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

«Δεν θέλω να κάνω μπάνιο, μαμά!», είτε το παιδί σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία είτε δίνετε μάχη κάθε βράδυ για να βγει από την μπανιέρα, στη Munchkin θα βρείτε τα πιο παιχνιδιάρικα items που θα κάνουν ακόμα πιο fun τη ρουτίνα του μπάνιου.

Bubble all the way!

Αυτό το χαριτωμένο ελεφαντάκι θα γίνει ο αγαπημένος φίλος του παιδιού σας! Απλά βρέξτε την προβοσκίδα του, προσθέστε αφρόλουτρο και δημιουργήστε το πιο μαγικό σκηνικό από φυσαλίδες!

 

B for Bath, F for Fun!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για επανάληψη στα αγγλικά και την αριθμητική; Το σετ περιλαμβάνει γράμματα και αριθμούς που όταν βραχούν, μπορούν να κολλήσουν στα πλακάκια. Τέλειο;

 

Hello, little Picasso!

Μεταμορφώστε το μπάνιο σε έργο τέχνης με τους πλενόμενους μαρκαδόρους της Munchkin, που είναι κατάλληλοι για ζωγραφική στα πλακάκια και στα τοιχώματα της μπανιέρας. Α, και καθαρίζουν πανεύκολα!

 

Quack, quack

Όχι πια δάκρυα στο μπάνιο! Χάρη στην εύχρηστη κανάτα-παπάκι που προστατεύει τα μάτια του παιδιού σας από το σαμπουάν.

 

The magic scoop

Και τώρα; Ποιος μαζεύει όλα τα παιχνίδια μέσα από την μπανιέρα; Η θήκη αποθήκευσης της Munchkin θα γίνει το δεξί σας χέρι! Plus: Κρεμιέται με ασφάλεια στον τοίχο για να στραγγίζει και να στεγνώνει σε χρόνο dt.

 

The ultimate bath gadget

Η ενσωματωμένη τεχνολογία White Hot® της φουσκωτής μπανιέρας σε σχήμα πάπιας, σας ενημερώνει όταν το νερό είναι πολύ ζεστό, ενώ η τάπα που διαθέτει σας επιτρέπει να την αδειάζετε στο λεπτό.

 

Bath concert

Ώρα για μουσικό διάλειμμα! Το πολύχρωμο ξυλόφωνο-σαλάχι επιπλέει στο νερό, βοηθά τα παιδιά στον συντονισμό χεριών-ματιών και είναι ιδανικό για… κονσέρτα μέσα στην μπανιέρα!

 

Kids’ best friends

Εμφυσήστε στο παιδί σας την αγάπη για τα ζώα με τις αξιολάτρευτες μπουγελόφατσες-φίλους της άγριας φύσης που επιπλέουν, εκτοξεύουν νερό και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του.

 

It’s all science

Μετατρέψτε την μπανιέρα σε εργαστήρι Φυσικής με το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι που δείχνει τη δράση και αντίδραση των χρωμάτων μέσα από πειράματα που είναι ασφαλή, μη τοξικά και δεν λερώνουν.

 

Parents approve!

Γονείς, κουράγιο! Το μαξιλάρι μπάνιου της Munchkin είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό και κατάλληλο για όλους τους τύπους δαπέδων, ώστε να παραμένει στη θέση του ακόμα κι όταν τα πόδια σας βραχούν.

 

Note: Δεν αφήνουμε ποτέ τα παιδιά χωρίς επίβλεψη στην μπανιέρα, ακόμα κι αν περιέχει μόλις λίγα εκατοστά νερού.

Η εταιρεία Happy Mommy Happy Baby εισάγει περισσότερα από 15 κορυφαία brands –μεταξύ των οποίων και η Munchkin– , με σκοπό να προσφέρει σε όλες τις οικογένειες τα πιο αξιόπιστα, βραβευμένα και δοκιμασμένα προϊόντα.

Βρείτε αυτά και πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα στο www.b2baby.gr

Facebook: HappyMommy HappyBaby

Instagram: @munchkingr